tirsdag 3. august 2010

Babyhjørne ♥

I dag skrudde vi opp sprinkelsenga til Teodor. Han har sovet i vugge på soverommet vårt fram til nå, men nå syntes jeg det var på tide at han fikk sove i sprinkelsenga sånn at vi slapp å bære vugga inn og ut av stua hver morgen og kveld :)
Så når senga kom opp ordna jeg et lite hjørne til han også. Koselig å ha en liten krok på vårt rom siden han skal sove inne hos oss en god stund fremover



En liten hylle kom opp over senga hans med koselig pynt og leker :) (Rammen og dinosauren er kjøpt hos Lille Martine, www.lillemartine.no) :)

    En liten dinosaur som man kan dra etter seg:)           Maileg har hedersplassen, elsker den kaninen :)



Et lite koselig babyhjørne

En liten bit av vår vegg også :)



Godt å få ting gjort synes jeg sånn at man kan slappe litt av og begynne å tenke på neste prosjekt, man blir aldri ferdig ;)
Ha en fin kveld alle sammen :)

8 kommentarer:

  1. Så pent det ble! Så flink du er!
    Her i huset har planen lenge vært å 'gjøre noe med det barnerommet' , men vi har liksom ikke kommet så langt ennå.. Og tulla vår er over året allerede :) Kanskje på tide! Så kjekt at dere hadde en fin tur! Spennende med troll og biler.

    SvarSlett
  2. Takk Vibecke :) Godt å få ting gjort ja, ting har en tendens til å ta tid ;) Men det blir da så bra til slutt :)

    Håper dere koste dere masse i Trondheim også, og at turen hjem gikk fint :) Sikkert godt å komme hjem til seg selv igjen også! Ha en fin kveld.

    Klem

    SvarSlett
  3. Så koselig hjørne du har laget til Teodor.
    Håper alt er bra med dere.
    Og så stilig du er blitt på håret!!

    SvarSlett
  4. Så koselig han har fått det! :D

    SvarSlett
  5. Det var en koslig krok:D Nydelig blogg du har:D

    SvarSlett
  6. Det var et koselig lite babyhjørne =)

    SvarSlett
  7. Hei, takk for opplysninger angående spennene. Visste ikke at det var en annen som hadde startet samme konseptet først. Google er ikke alltid den beste kilden, derfor er det bra med kritiske bloggere som kan si fra når noe strider mot virkeligheten. Setningen hvor det sto at Ingrid Alexandra var blitt obeservert med spennene er nå fjernet, så da håper jeg ikke at noen av disse to kreative damene blir fornærmet.

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  8. Tusen takk dere :)
    Christine: Ja hun Kjerti har kopiert konseptet til Doris og co, synes det er greit at flere får vite om det og heller evt kjøper de orginale spennene, som forøverig også er finere og av bedre kvalitet :) De selges også mange ulike steder på østlandet, i tilegg til at de har nettbutikk :)

    Ha en fin kveld du også :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails