fredag 30. april 2010

Love is in the air ;)

Love is in the air på soverommet ;) Disse herlige bokstavene har fått plass over sengen på soverommet. De er kjøpt på Lille Martine på Byhaven i Trondheim. Har helt dilla på sånne bokstaver og synes de pynter veldig opp på feks en bildehylle som her :)





Utrolig fin form på dem også :)


Endelig helg nå og tid for Nachoskos :) Helgen skal bestå av venninnebesøk på lørdag og eksamenslesing på søndag. Kunne godt sluppet det siste men ;) Ikke lenge igjen nå før jeg er ferdig utdannet så jeg får vel holde ut :) 

Ha en fin helg alle sammen





tirsdag 27. april 2010

Hjemmelaget..

Nå midt i eksamenslesing og neser nedi bøker er det godt å avkoble med litt håndarbeid og husarbeid ;) I går sydde jeg nytt trekk på ammeputa jeg skal bruke når lille prinsen kommer. Greit å ha en som matcher putene når det er i hovedsak i sofaen den skal ligge :) Artig er det også når man lager noe selv, anbefales :D






Nå er kommoden til lille prinsen full av rene og nyvaskede klær så nå er det meste klappet og klart for at han kan melde sin ankomst 




Den store gutten våres har begynt å prøve på å sykle uten støttehjul også. Han er fast bestemt på å få det til i løpet av sommeren, men det var nok litt vanskeligere enn han hadde forestilt seg ;) Øvelse gjør mester! Han er en ordentlig storgutt altså, rart hvor fort de vokser!


Nå er det sofasløving og opplading til morgendagens leseøkt. Pedagogikk er et digert fag har jeg funnet ut.. Gleder meg til paradise straks, er alt for avhengig.. ;)

Ha en flott kveld alle sammen! :)

torsdag 22. april 2010

Shoppingglede ;)

Endelig var bacheloren levert og da måtte jeg unne meg litt glede i hverdagen ;) Og hva gleder ikke en sjel mer enn å få handle litt? 



Ble et nytt lite sinkhus på meg og to nye kopper og en ny duk i greengate familien :) Fikk også noen nydelige roser av kjæresten i går

Nå skal jeg bare nyte noen få fridager før eksamenslesinga setter inn for fult! To store eksamener skal gjennomføres fram til 12 mai, etter det er jeg ferdig utdannet førskolelærer! Også kommer lilleprinsen i magen ut etter det, satser jeg på! En begivenhetstrik vår :) !!

 Snart har vi en liten sånn en i hus igjen, det blir stas ♥ 

Nå er det paradise som står for tur :) Ha en finfin kveld alle sammen!

tirsdag 20. april 2010

Babyklær ♥

For en liten stund siden var jeg med på en giveaway hos http://www.joridkvam.com/ , Noe på hjertet, og da var jeg så heldig at jeg faktisk vant en av de flotte premiene hun hadde. Jeg vant et nydelig klassisk sett (bukse og jakke) i økologisk bomull fra http://www.4children.no . Fikk det i posten for en liten stund siden og det var bare så utrolig mykt og herlig! Gleder meg til å bruke det på lille prinsen som kommer snart ♥






Har også kjøpt endel nye klær selv til lille prinsen, det er jo sååå artig å handle klær til barna :) Her er to av settene jeg er mest fornøyd med :) Settet til venstre er fra Gant og settet til høyre er fra Absorba, begge er kjøpt hos Lille Martine på Byhaven i Trondheim :)

Gleder meg masse til å begynne å bruke disse nydelige klærne

Nå står siste finish av bacheloren for tur, skal bli så godt å bli ferdig med den i dag! Da er de bare å begynne på eksamenslesinga ;)

Ha en fin dag alle sammen :) 


søndag 18. april 2010

Photoshoping ;)

Ei venninne har Photoshopa et bilde av Kasper som jeg synes ble så fint :) Gleder meg til jeg også får ordna meg photoshop også, men ikke alt er like enkelt å få når man har mac ;) Men snaaart blir det :D

I morgen starter siste innspurt på bacheloroppgaven.. Snart er den ferdig, Hurra :D

Ha en fin søndagskveld alle sammen :)

fredag 16. april 2010

Fredag og bachelorskriving..

Endelig fredag i dag, og snart er det helg.. :) Sitter hjemme ved kjøkkenbordet og en deilig kopp hjemmelaget kakao å prøver å få skrevet litt på bacheloroppgaven min i dag. Er mer klar for helga enn å skrive men, må man så må man ;) Skal bli så inderlig godt å bli ferdig med den og kun ha eksamenslesing å tenke på de neste ukene i steden!







Har kjøpt inn noen vårplanter innendørs, og synes rosa og lilla er så fiiint. Får ordentlig vårfølelse av den fargen på blomster og lys :) Og greengate koppene kan brukes til det meste, både som kopp for deilig kakao og som potte til grønne planter :) Kjekt!! Etterpå skal huset vaskes og gjøres klar til helgen, ingen ting er bedre enn et nyvasket hus på en fredag :)

Ha en fin fredag alle sammen


tirsdag 13. april 2010

Handy manny ;)

På søndag var det govær og tid for å gjøre klar hagen for våren :) Og jeg var så heldig å få hjelp av min skjønne gullunge. Han rydda opp gresset jeg hadde raket og kasta det i søppelbøtta. Moro å få hjelpe til ja, får håpe det varer til han blir voksen ;)



Og når han var ferdig med å hjelpe meg sto dekkskifte av den ene bilen for tur, og heldig som pappaen var da så fikk han god hjelp av den fremtidige bilmekanikern ;) En liten handy manny med andre ord her altså ;)



Hadde en kjempe herlig søndag, det er så herlig når det er skikkelig vårvær! Ingen ting er bedre enn helg med sol :D Til helgen igjen er det meldt snø... Får håpe at det ikke er tilfelle, i såfall er jeg glad vi bor ved sjøen for da er sjansen litt mindre for at det skjer iallefall :)
Nå er det bachelorskriving for harde livet, har som mål å bli ferdig nooen dager før fristen ;)

Ha en fin tirsdag alle sammen :)


lørdag 10. april 2010

Nye postkasser :)

Våren er kommet og da passet det bra med nye postkasser :) Synes Bruka design sine postkasser er så lekre, så da kjøpte jeg en til å ha ute og en til Kasper som han får ha på rommet sitt

Kjøpte disse på Lille martine på Byhaven i Trondheim :)


Et lite knippe av greengate samlingen min i vitrineskapet :) Har fått helt dilla så det er der lommepengene brukes for tiden ;)



Og noen nye greengate servietter

Nå er det lørdagskos med lillegullet i sofaen, vi skal kose oss med litt godis før det er nattatid :)
Ha en fin kveld alle sammen

onsdag 7. april 2010

Lengter etter sommeren..



Gleder meg til jeg skal på plantasjen å kjøpe inn blomster, da er det virkelig vår!! Har så mye å se frem til fremover.. :) Men først har jeg en bachelor som skal leveres om to uker.. Og to eksamener.. Når det er unnagjort er det sommerferie!! :) Og da blir vi fire.. Gleder meg sånn :)

Ha en fin dag alle sammen!!

mandag 5. april 2010

Herlig påskehelg :)

For en flott påskehelg vi har hatt :) Har bare kosa oss ute hele påsken og slikket sol. Har fått gjort masse ute i hagen, og vi har sykla, gått turer og lekt oss! Ferien ble avsluttet i dag med en herlig dag på stranda med grilling og gode venner :)




Påskeharen hadde vært innom med hele to påskeegg på påskeaften ;) En glad gutt! :)




På skogstur og Kasper som snekrer og hjelper pappa med rydding i boden :)




Herlig tur til stranda på andre påskedag :)




Moro å sykle i vannet :D




Nydelig sjøutsikt :)

Da var denne påsken over! Har hatt det utrolig flott og herlig hele uka :) I morgen begynner hverdagen igjen med bachelorskriving, barnehage og jobb. Gleder meg til skolen er ferdig og termindagen nærmer seg :D

Ha en flott kveld alle sammen :)

fredag 2. april 2010

Langfredag og utekos :)

Denne dagen skulle jo vært lang, utifra navnet på den, men som vanlig har dagen gått utrolig fort, litt for kort med andre ord ;)! Vi har hatt deilig sol i dag, litt vind men det overlever man så lenge det ikke regner ;)
Dagen har blitt brukt på å oppholde seg ute, ta fram utemøblene igjen bla, kose seg med kakao og vafler og leke med gullungen :) Nå er gullungen i seng og vi voksne skal kose oss med litt godis og tvkos :) Håper dere alle har hatt en kjempefin påskedag!



Frokostbord og kakaokos ute :)








Ha en fortsatt fin kveld alle sammen :)

torsdag 1. april 2010

Hvor er sola??

Adressa meldte sol i dag, men da tror jeg ikke de har sett ut vinduet.. Det er gråe skyer så langt man kan se, i tilegg til at det regner.. Vi får satse på sol de neste dagene i steden! Jeg gleder meg ;)
Har iallefall fått gjort litt inne i steden, bla vaska vinduer. Det trengs etter vinteren.
Også har vi vært en tur på kafe :) Nå står ørreten å godgjør seg i ovnen mens guttaboysa er ute å sykler :)



Kasper på kafe med monstergenseren sin ;) En liten skummel tass med andre ord! Genseren er fra Hummel og er kjøpt på Lille martine på Byhaven :)

En liten søt Sia bil som har plass i bokhylla til Kasper og Kasper sin dør med bokstaver fra Levi, kjøpt på Kirsebærlunden i Trondheim :)



Legger ut et bilde av de vårlagede pynteputene mine som var fine å få på nå som det er påske, og snart vår :) Stoffet er kjøpt på Stoff og Stil. Påskeliljen som jeg kjøpte i går har allerede begynt å blomstre og fruktfatet er fylt opp med masse deilig frukt :) Deilig med påske og fri altså. Hele familien hjemme på en gang i mange dager er luksus :)

Håper dere andre har det koselig i påsken og nyter den, enten dere har sol eller regn :)
Related Posts with Thumbnails